DEPA Börek

DEPA Börek

Esnek yapısı sayesinde kruvasan, volovan gibi milföy çeşitlerine tur verme işleminde mükemmel sonuç veren margarindir.

ÖZELLİKLERİ

  • Bitkisel yağlardan üretilmiştir. (Soya, Ayçiçek, Palm yağı gibi)

  • Üstün formülü sayesinde bayatlamayı geciktirir.

  • Ürünlerin raf ömrünü uzatır.

  • Nötr tadı sayesinde tüketicilerin beğenisini kazanır.

  • Esnek yapısı sayesinde tur verme işleminde mükemmel sonuç sağlar.

  • Merdane darbelerine dayanıklıdır. Tur verme sırasında hamuru yırtmaz.

  • Hamura turlamada kolaylık sağlar.

  • Yapılan börekler tüketildiğinde ağızda yağ tadı bırakmaz.

  • Hamur katları birbirine yapışmadığı için düzenli katlar oluşturarak börek çeşitlerinde mükemmel kabarma ve gevreklik sağlar.

  • Esnek yapısı ve güçlü dokusu sayesinde sıcak ortamlarda kendini bırakmaz, tur verme işleminde hamurun yağ kusmasına izin vermez.

  • Kolesterol içermez.

  • Formülündeki yağ oranı minimum %84’tür.

  • Üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.

Depolama Koşulları: 18-20 °C’dir. (Güneş ışığından korunmalı, kokusuz ve serin ortamda saklanmalıdır.)